Filtrar per

Idioma

Col·lecció: Comunicació i Societat

Elements 1 a 4 d'un total de 4
Com m'han pogut convèncer? Kristine Muñoz

Sinopsi

La persuasió té lloc a través de la personalitat, les emocions, les actituds, les percepcions i d’una gran varietat de trucs i de jocs mentals, que molt sovint ens influeixen sense saber-ho. Aquest llibre comença exposant les investigacions acadèmiques que s’han dut a terme sobre els aspectes psicològics de la persuasió. A continuació, va més enllà de la perspectiva psicològica per argumentar que hi ha dos altres mitjans de persuasió: les forces socials i culturals, que en comptes d’actuar dins dels individus ho fan en l’àmbit interpersonal. Aquestes forces, al meu entendre, ens persuadeixen amb la mateixa força i regularitat que si fossin internes però costen més de percebre si no les sabem detectar. Aquest llibre no pretén millorar la capacitat persuasiva del lector ni tampoc augmentar la seva resistència a les forces persuasives. Les qüestions ètiques i la seva relació amb les habilitats persuasives son presents al llarg de tot el llibre, alhora que s’exploren les dimensions psicològiques, socials i culturals de la persuasió, per tal que, des d’aquesta perspectiva conjunta, ens proporcionin un panorama més ampli sobre la complexitat de les influències interpersonals.

Veure fitxa

Paper 19.00 €
Pdf 19.00 €

L’Assetjament: Contextos, Conseqüències i Control Maili Pörhölä i Terry A. Kinney

Sinopsi

L’assetjament és un tipus d’interacció social que apareix en diferents contextos socials i que sovint impedeix que un individu es converteixi en un membre acceptat del grup, en part, perquè el grup perjudica l’individu i li posa etiquetes i paranys. En aquest llibre, analitzem i sintetitzem la recerca existent sobre l’assetjament entre nens a l’escola i entre adults a la feina, i en contextos cara a cara i online, d’arreu del món. La nostra idea principal és que l’assetjament és un problema social seriós i pancultural que s’ha d’abordar comprenent els seus contextos i conseqüències i divulgant informació sobre programes de prevenció, intervenció i tractament. Com que l’assetjament és un procés social, el nostre enfocament es basa en una perspectiva de l’àmbit de la comunicació per tal d’examinar el contingut, dinàmica interpersonal i efectes socials de l’assetjament. A més, també comentem estratègies de prevenció, intervenció i tractament que es poden dur a terme en entorns educatius i laborals per a reduir els casos d’assetjament i fomentar relacions sanes i de suport.

Veure fitxa

Paper 17.00 €
Pdf 17.00 €

L'Assetjament Maili Pörhölä, Terry A. Kinney

Sinopsi

L'assetjament apareix en diferents contextos socials. En aquest llibre, analitzem i sintetitzem la recerca existent sobre l'assetjament entre nens a l'escola i entre adults a la feina, i en contextos cara a cara i online, d'arreu del món. L'assetjament és un problema social seriós i pancultural que s'ha d'abordar comprenent els seus contextos i conseqüències.

Veure fitxa

Paper 17.00 €
Pdf 17.00 €

Comunicació i demència Tony Young, Christopher Manthorp, David Howells

Sinopsi

Aquest llibre ens presenta el que es coneix sobre la comunicació efectiva amb persones que viuen amb demència. Els autors analitzen la millor pràctica assistencial, els pensaments i experiències de les persones afectades i dels seus éssers estimats. Presenten un enfocament nou en el tractament de la demència centrat en la persona i orientat a aconseguir una comunicació efectiva, i ens demostren com la comunicació eficaç pot millorar la qualitat de vida de totes les persones afectades per aquesta malaltia. Aquest llibre, de ben segur, interessarà i ajudarà a les persones amb demència i als familiars, així com a també a qualsevol professional interessat per la bona pràctica comunicativa. La recerca que es detalla en aquest llibre va rebre el premi James J. Bradac de la International Association of Language and Social Psychology de l’any 2010 per l’aportació més destacada en aquest camp.

Veure fitxa

Paper 19.00 €
Pdf 19.00 €

Elements 1 a 4 d'un total de 4