Qui som

Les nostres col·leccions parlen de nosaltres

A la Fundació per a la Universitat Oberta de Catalunya (en endavant, Editorial UOC) estem orgullosos de tenir un catàleg viu de més de 4.900 obres (1.600 en format físic i 3.300 en format digital) i que els nostres autors publiquin amb nosaltres. Aquest és el repte d’un editor: congregar el talent per a proporcionar les millors obres als lectors. En el nostre cas, es tracta de manuals universitaris per als estudiants, llibres de divulgació i llibres d’assaig i recerca per als professors, amb gran presència temàtica de la comunicació perquè aquest àmbit, avui, és el motor del nostre món.

A l’Editorial UOC ens encanten els canvis que la societat de la informació està produint en el món editorial. Noves possibilitats s’obren perquè als lectors cada cop els sigui més fàcil accedir als coneixements que posem a la seva disposició a les nostres obres. Per aquest motiu l’Editorial UOC ha estat capdavantera a introduir nous formats en els llibres digitals, i seguim experimentant i innovant perquè sabem que el món del llibre viu en un canvi constant.

L’Editorial UOC se centra en la publicació de llibres de comunicació, psicologia, ciències de l’educació i tecnologia. Fruit d’aquesta especialització, hem entrat a formar part de les set millors editorials en comunicació dins del rànquing d’editorials acadèmiques SPI 2018.

 

Consell assessor de l'Editorial UOC

 
Funció:

Assessora la UOC en matèria d'estratègia editorial

 
Composició: 

Presidència: Dr. Josep A. Planell, rector de la UOC

Vicepresidència: Dra. Pastora Martínez Samper, vicerectora de Globalització i Cooperació de la UOC

Manuel Gil, director de la Feria del Libro de Madrid

Dra. Elea Giménez Toledo, directora del Grup d'Investigació sobre el Llibre Acadèmic (ÍLIA) del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)

Dra. Ana Isabel González, presidenta de la Unió d'Editorials Universitàries Espanyoles i professora de la Universitat d'Oviedo

Dra. Kathy Matilla, consultora internacional en Estratègies de Management, Relacions Públiques i Comunicació Corporativa

Dra. Teresa Guasch, directora dels Estudis de Psicologia i Ciències de l'Educació de la UOC

Dr. Jordi Sánchez Navarro, director dels Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC

Lluís Rius, director de Comunicació de la UOC

Dr. Lluís Pastor, director acadèmic de l'Editorial UOC

Ciro Llueca, director executiu de l'Editorial UOC